Heya..Morti va saluta!
5 participanți
Pagina 1 din 1
Heya..Morti va saluta!
Probabil multi dintre voi ma stiti deja..oriucm,sa-mi fac si eu o prezenetare:
Ma numesc Simona,am aprope 12 ani, sunt din Craiova.Cred ca se vede ca sunt fana anime,animeuri preferare:Kaleido star,Bleach,Fma,Fmp,Slayers,Inuyasha,The melancoly of Suzumiya Haruhi,Povesti cu fantome,Gravitation,Paradise kiss si multe altele.Sunt o persoana nebunatica,vesela si prietenoasa,o sa vedeti asta.. .Imi place sa ma distrez,sa imi petrec timpul in compania prietenilor mei,sa stau pe net ,mai ales pe forumurile RPG.Cand voi fi mare imi doresc sa devin Egiptolog,sau sa am un muzeu despre Egiptul Antic.Cam atata am avut de zis despre mine,daca aveti intrebari just ask! ,eu o sa va respund la ele!Ja ne!
Ma numesc Simona,am aprope 12 ani, sunt din Craiova.Cred ca se vede ca sunt fana anime,animeuri preferare:Kaleido star,Bleach,Fma,Fmp,Slayers,Inuyasha,The melancoly of Suzumiya Haruhi,Povesti cu fantome,Gravitation,Paradise kiss si multe altele.Sunt o persoana nebunatica,vesela si prietenoasa,o sa vedeti asta.. .Imi place sa ma distrez,sa imi petrec timpul in compania prietenilor mei,sa stau pe net ,mai ales pe forumurile RPG.Cand voi fi mare imi doresc sa devin Egiptolog,sau sa am un muzeu despre Egiptul Antic.Cam atata am avut de zis despre mine,daca aveti intrebari just ask! ,eu o sa va respund la ele!Ja ne!
Re: Heya..Morti va saluta!
Hey there^^....nice to cya^^.....i mean....i think that ia saw ya on other forums...so.....okey^^....Happy fun adn have posting^^....
Blauen Rosen- Starts better
- Numarul mesajelor : 1005
Varsta : 30
Poza pers 2 :
Data de inscriere : 17/10/2008
Welcome
Haruhi- Starts better
- Numarul mesajelor : 3
Poza pers 2 :
Data de inscriere : 18/10/2008
bun venit pe forum cam intarziata k nu am mai fost pe acest forum de mult
citesti manga?daca da ce fel de gen preferi?
citesti manga?daca da ce fel de gen preferi?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|