Deci salut!
5 participanți
Pagina 1 din 1
Deci salut!
Mdea salut!Deci lenea mea acuta e intr-un stadiu foarte dezvoltat , deci nu va asteptati sa scriu romane.
pai muzik , urasc manele si polara ,ascult :Akon , N'SYNC , Justin Timberlake , 50Cent ,
Green Day , Linkin Park................
imi place biologia , imi place si mie o materie minunatzi-va a da imi place si sportu si pauza bineinteles Razz
deci imi place sa joc fotball , si sa dau desigur cuiva cu mingea in cap , pacat ca era unu cu bicicleta dar s-a uitat in spate si a lasat capu jos si nu l-a lovit Sad
animeuri zic si d-astea cateva , ca doar asta va intereseaza:Chrono Crusade , Vampire Knight , Death Note , Blood+ , Fruits Basket ,Inuyasha.............................
Si imi place sa ma plimb cu bicicleta , da azi a inceput nu stiu din ce motiv sa scartzie , cazaturi n-am luat inca , ups uituc mai sunt , ca am luat una mijto rau , eram pe sosea , viteza mare , picioare pe ghidon veneam la vale , si am iesit de pe sosea si am mai pus si frana de fatza , deh o buba frumoasa , si dureroasa , da conteaza, faza e ca au ras totzi cu pofta cand am cazut , adica prieteni mei care se plimbau cu mine , a da asta e a doua bicicleta , ca pe prima am busit-o ,saraca cate cazaturi am luat , imi amintesc una tot asa mijto , mi s-a spart schimbatoarele si gatu meu s-a lovit de un stalp .
Vai scrisei cam mult , seamana a roman , deci gata nu mai zic nimic.
Etto bye!
P.S.:pentru admin , deh ti-am zis ca in ora de geografie si m-am uitat pe harta caietului si am vazut cat aproape suntem unu de altu , cum ai zis tu "la 2 pasi distanta" , deh sud nord vreo diferenta
Ja ne!
pai muzik , urasc manele si polara ,ascult :Akon , N'SYNC , Justin Timberlake , 50Cent ,
Green Day , Linkin Park................
imi place biologia , imi place si mie o materie minunatzi-va a da imi place si sportu si pauza bineinteles Razz
deci imi place sa joc fotball , si sa dau desigur cuiva cu mingea in cap , pacat ca era unu cu bicicleta dar s-a uitat in spate si a lasat capu jos si nu l-a lovit Sad
animeuri zic si d-astea cateva , ca doar asta va intereseaza:Chrono Crusade , Vampire Knight , Death Note , Blood+ , Fruits Basket ,Inuyasha.............................
Si imi place sa ma plimb cu bicicleta , da azi a inceput nu stiu din ce motiv sa scartzie , cazaturi n-am luat inca , ups uituc mai sunt , ca am luat una mijto rau , eram pe sosea , viteza mare , picioare pe ghidon veneam la vale , si am iesit de pe sosea si am mai pus si frana de fatza , deh o buba frumoasa , si dureroasa , da conteaza, faza e ca au ras totzi cu pofta cand am cazut , adica prieteni mei care se plimbau cu mine , a da asta e a doua bicicleta , ca pe prima am busit-o ,saraca cate cazaturi am luat , imi amintesc una tot asa mijto , mi s-a spart schimbatoarele si gatu meu s-a lovit de un stalp .
Vai scrisei cam mult , seamana a roman , deci gata nu mai zic nimic.
Etto bye!
P.S.:pentru admin , deh ti-am zis ca in ora de geografie si m-am uitat pe harta caietului si am vazut cat aproape suntem unu de altu , cum ai zis tu "la 2 pasi distanta" , deh sud nord vreo diferenta
Ja ne!
Kaiten- Starts better
- Numarul mesajelor : 14
Poza pers 2 :
Data de inscriere : 17/10/2008
Re: Deci salut!
Arigato copchile , mai dai oase? am incepu deja sa sap o groapa
Kaiten- Starts better
Poza pers 2 :
Hai taty ca is darnic azi si mai dau unu, deci ai ajuns la 5 oase, vezi cat de adanca faci groapa aia , poate "iti sapi singur groapa" la propriu : ))..sa nu ma lasi fara tatic da?
Welcomne,welcome...am cateva intrebari,sper ca nu iti e lene sa raspunzi la ele:
1)Ce culori iti plac?
2)Ce muzica asculti?
3)Iti place Eminem?
4)Ce zodie esti?
5)Ce mancare iti place?
6)Ce sport iti place?
7)Cum ti se pare forumu?
8)Care e animalul tau preferat?
9)Ai vrea sa intalnesti un extraterestru vrodata?
10)Ce filme iti palc?
11)Ce gen de animeuri preferi?
12)Te-am sacait cu intrebarile mele?
1)Ce culori iti plac?
2)Ce muzica asculti?
3)Iti place Eminem?
4)Ce zodie esti?
5)Ce mancare iti place?
6)Ce sport iti place?
7)Cum ti se pare forumu?
10)Ce filme iti palc?
Deh arigato copchile , vezi ca urmatoru sa aibe si ceva carne , deh copchile nu cad in ea , stiu ca ma pricep la asta dar ma straduiesc , sa nu te las singur cu sirena urlatoare
Acum :
1)Ce culori iti plac?
i love blue
2)Ce muzica asculti?
am zis
3)Iti place Eminem?
cred ca da
4)Ce zodie esti?
deh nu ma lua cu zodii , bn gemeni......
5)Ce mancare iti place?
deh ce gateste mama , ma straduiesc sa mananc , ca doar n-oi vrea sa-mi gatesc yo
6)Ce sport iti place?
pai fotball
7)Cum ti se pare forumu?
pai imi place
mah imi plac majoritatea
da
10)Ce filme iti palc?
actiune , comedie , SF
deh lene sa tin minte genurile
normal mah , sufar de lene acuta , mi-ai luat juma din viata cu ele
Acum :
1)Ce culori iti plac?
i love blue
2)Ce muzica asculti?
am zis
3)Iti place Eminem?
cred ca da
4)Ce zodie esti?
deh nu ma lua cu zodii , bn gemeni......
5)Ce mancare iti place?
deh ce gateste mama , ma straduiesc sa mananc , ca doar n-oi vrea sa-mi gatesc yo
6)Ce sport iti place?
pai fotball
7)Cum ti se pare forumu?
pai imi place
mah imi plac majoritatea
da
10)Ce filme iti palc?
actiune , comedie , SF
deh lene sa tin minte genurile
normal mah , sufar de lene acuta , mi-ai luat juma din viata cu ele
Kaiten- Starts better
Poza pers 2 :
Jesus.....de ce sunt intotdeauna in intarziere?.....anyway.....Hey there^^...and.....happy posting....and have fun^^....
Blauen Rosen- Starts better
- Numarul mesajelor : 1005
Varsta : 30
Poza pers 2 :
Arigato pentru primire Rose-chan!
Kaiten- Starts better
Poza pers 2 :
bun venit pe forum cam intarziata k nu am mai fost pe acest forum de mult
citesti manga?daca da ce fel de gen preferi?
citesti manga?daca da ce fel de gen preferi?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|