Asa salut...
3 participanți
Pagina 1 din 1
Asa salut...
Salut si buhuhu---bun venit la toata lumea...
Numele meu este Arc am 16 ani si sunt din Botosani, oras situat la N-E Romaniei, place: roleskatingul, bracke danceul, terorizarea oamenilor, hip-hopul, nebunia si mai nou artele martiale etc. Muzica: hip-hop, j-rock, rock , balade rock etc. Culoarea preferata: albastru...! Nu-mi place: prefecatoria, profitoria, prostia [negativa k la pozitiva is primu], drama, maneaua, populara si telenovelele.. Anime is multe preferate so nu le insir ~real anime maniac 4 ever~ So cam atat..daca aveti intrebari nu exitati sa le puneti..!
Numele meu este Arc am 16 ani si sunt din Botosani, oras situat la N-E Romaniei, place: roleskatingul, bracke danceul, terorizarea oamenilor, hip-hopul, nebunia si mai nou artele martiale etc. Muzica: hip-hop, j-rock, rock , balade rock etc. Culoarea preferata: albastru...! Nu-mi place: prefecatoria, profitoria, prostia [negativa k la pozitiva is primu], drama, maneaua, populara si telenovelele.. Anime is multe preferate so nu le insir ~real anime maniac 4 ever~ So cam atat..daca aveti intrebari nu exitati sa le puneti..!
Re: Asa salut...
-Okey se pare ca sunt foarte intarziata.....chiar daca sunt prima....never mind thius....welcome Arc^^...dear^^
Blauen Rosen- Starts better
- Numarul mesajelor : 1005
Varsta : 30
Poza pers 2 :
Data de inscriere : 17/10/2008
Re: Asa salut...
bun venit pe forum cam intarziata k nu am mai fost pe acest forum de mult
citesti manga?daca da ce fel de gen preferi?
citesti manga?daca da ce fel de gen preferi?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|